čtvrtek 13. září 2012

Co dělat když venku prší?

No třeba se konečně pustit do psaní bakalářky. Pravda... chtěla jsem začít od prvního září (stejně jako s běháním, že :-) Ale kdo by chtěl sedět u počítače a lámat si hlavu s bakalářkou, když je venku tak hezky a dá se místo toho jezdit na kole nebo bruslích nebo se jít prostě jenom tak projít.

Takže od rána si pouštím Chůvu k pohledání a snažím se vypotit něco rozumného, hodného mé "vysoké" inteligence, a tak. Kdo už se někdy s bakalářkou potkal, chápe o čem mluvím. Ono psát něco jen tak, to je prostě jednodušší než se snažit svým výplodem zaujmout od(p)bornou porotu, která fakt ví o čem mluví, ale už míň rozumí tomu co povídáte vy (stejně jako vy :-)

Jdu teda naplánovat ten nejlepší Kurz pěší turistiky pro Vysokou školu polytechnickou a přemýšlet co udělám jako výzkum... to bude určitě nejtěžší.


Jinak to počasí mi krásně hraje do karet. Za dva týdny jsem se ještě nedostala k mandalám, na které se už taky pěkně dlouho chystám. Zapálím svíčky (letos možná trochu opatrněji než vloni, kdy jsem očadila celou záclonu), pustím si nějakou relaxační hudbu (třeba TUHLE), rozložím si všechny pastelky a pustím se do toho a až skončím (mezi tím, co do pokoje bude každý deset minut nahlížet přítel co to tam jako dělám) budu krásně zrelaxovaná. Dám si vanu a půjdu v klidu spát.

Pokud byste si někdo chtěl zkusit tuhle relaxaci a nevíte, kde sehnat mandaly k vytištění, tak například TADY jich určitě pár najdete. Hledat vám pomůže samozřejmě pan Google anebo i na ulozto.cz je pár složek. Zkrátka možností je spousta. Vybírejte mandalu podle momentálního rozpoložení. Více informací o mandalách a všem kolem nich najdete na stránkách Centrum mandala Brno, kde najdete info i o tom, co znamenají barvy, které jste použili a podobně.

Jo a mimochodem, ten overball z DM je super. Při sezení u počítače mě vždycky po chvilce začnou bolet záda (nebo taky při pletení náramků a prostě při všem u čeho se tak nějak přirozeně hrbím), ale s tímhle zázrakem za zády je to úplná pohoda.


Tak to je ve zkratce můj dnešní den a třeba vám sem pak hodím i moji dnešní mandalu :-)

A jak relaxujete vy?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za koment :-*