pondělí 20. srpna 2012

Den 18 - Pondělí

Tak tohle mě dneska opravdu dostalo!

Brouzdám si takhle po netu, hledám nějakou inspiraci a na TOMTO blogu nebo co to vlastně je, jsem objevila workouty, které jsou dělané na seriály :-) Našla jsem tam ještě workout na Big Bang Theory nebo Buffy. Seriály miluju a koukám na ně docela často, takže si u nich teď můžu aspoň s úsměvem na rtech zacvičit - no vzhledem k tomu, že na simpsny, BBT nebo Přátele koukám třeba celé dopoledne, když je přítel v práci, tak si myslím, že to je ideální, no ne?

Dneska je naprosto úporné počasí. Horko, dusno, hnus. Od jedenácti sedím doma, protože se venku nedá být. Bohužel protože jsme včera zalehli celkem pozdě, jsem dnes vstávala až v devět, takže cvičit jsem začala až kolem desáté - už v tom horku. Přidala se ke mě i ségra, ale ta to po pěti minutách vzdala, že se jí nechce a že nemá náladu na cvičení... No vím, že ona to vůbec nepotřebuje, ale kdybych to takhle vzdala pokaždé, když se mi nechce, tak bych dneska byla tak u dne 5. To že jsem se nenechala a cvičila si v klidu dál bylo pro mě malým vítězstvím. Už se umím líp ovládat, protože vím, co chci a plus/mínus vím jak toho chci dosáhnout. Takže mám za sebou teda další den s Jillian a musím říct, že už si připadám jako bych cvičila zase jedničku - vím jak to jde po sobě a hlavně mi to mnohem víc utíká. Na trojku už se těším.

Co mě poslední dva týdny docela trápí je, že se mi zastavila váha. Jenže protože tento týden nemá cenu se měřit nebo vážit, tak nevím jestli to je jenom tím, že mi přibyly svaly a centimetry jdou dolů nebo se prostě něco porouchalo a proto váha stojí. Kvůli tomu jsem se rozhodla si psát, co jsem snědla a zjistit tak jestli jím dost všeho co potřebuju - tedy jestli mi nechybí bílkoviny a nepřebývají cukry.

A se ségrou už jsem i domluvená, že mi udělá masáž zad a třeba mi i napraví ten skříplý nerv mezi lopatkama, to by bylo celkem super, protože nemůžu pořádně dělat ani kliky a jacky. A to mi vadí, že :-)

Tak zítra den plný počítání bílkovin/sacharidů/tuků ale taky kalorií....uff uff!


A ještě vám přidám tohle video o posilování a změně postavy...


1 komentář:

  1. Ten obrázek je super! To budu praktikovat, taky kdykoli, kdy si pustím Přátele, neskončím u jednoho dílu, a teď to aspoň k něčemu bude :D A máš moc pěkný blog, taky jedu v Jillian :)

    OdpovědětVymazat

Díky za koment :-*